SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ege’de can pazarı: 2 ölü

Ege’de can pazarı: 2 ölü

21 Aralık 2015 Pazartesi - 16:14




İzmir'in Çeşme ilçesinde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan sığınmacıları taşıyan iki ayrı botun alabora olması sonucu 2 kişi hayatını ka





Edinilen bilgiye göre, Çeşme ilçesinden yasa dışı yollarla Sakız Adası'na geçmeye çalışan sığınmacıları taşıyan iki şişme bot, denize açıldıktan bir müddet sonra alabora oldu. Aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu sığınmacılar, denizde tam bir can pazarı yaşadı. Olay yerine intikal eden Sahil Güvenlik ekipleri, iki ayrı olayda bir kurtarma operasyonu başlattı. Ekipler, seferber olduğu operasyonda 76 sığınmacıyı tek tek kurtardı. Yaşanan olaylarda güvenlik güçleri, denizde boğulan 3 buçuk yaşındaki bir çocuk ve 17 yaşındaki bir gencinde cesedini de denizden aldı. Kurtarılan kişiler sağ salim iskeleye çıkartılıp battaniyeye sarılırken, cesetler ise savcılık incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Kurtarılan sığınmacıların da işlemlerinin ardından İzmir'e gönderildiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap