SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eda Taşpınar ve sevgilisi muhabirleri atlatamadı!

Eda Taşpınar ve sevgilisi muhabirleri atlatamadı!

22 Ekim 2021 Cuma - 11:13




Yaz kış demeden sürekli tatil yapan ve tatilinin her anını Instagram hesabından paylaşan sosyetik isim Eda Taşpınar, Bebek'te bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Ünlü ismin 'Yabancı arkadaşıma Türkiye'yi gezdiriyorum, ilişkimiz yok' şeklinde bahsettiği kişinin aslında sevgilisi olduğu iddia edildi.





Muhabirleri atlatmaya çalışan sosyetik güzel, ”Tatilden yeni döndüm” şeklinde konuştu. "Tatilim keyifli geçti" diyen Taşpınar’a tatilinize devam edecek misiniz, sorusuna, ”Biraz çalışalım bakacağız” dedi.

Eda Taşpınar, 'Yanınızdaki beyefendi kim?' sorusuna da ”Bir yabancı arkadaşım, Türkiye’yi gezdiriyorum. Bir ilişki durumu yok” şeklinde yanıt verdi.

Yunanistanlı beyefendi ile yüz metre ileride yeniden bir araya gelen sosyetik güzel, ”Henüz yeni geldi, İstanbul’u geziyor. Kapadokya’mız var bizim nefis yerler, bakacağız. Yabancılar bayılıyor Türkiye şahane yer” dedi.

Taşpınar tekrardan yan yana geldiği kişi için, ”Gerek yok. Ben bir kadınla bir erkeğin arkadaş olabileceğini çok iyi anlaşılabilen anlaya bildikleri bir şey olmadıkları için böyle yapıyorum ki gereksiz şeyler olmasın” şeklinde konuştu.

ÇAĞRI ATAKAN'A BENZİYOR

Taşpınar'ın yakın çevresine göre, ikilinin yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilirken; sosyetik güzelin yanındaki kişinin; eski aşkı oyuncu Çağrı Atakan’a olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap