SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eda Ece'den haber var!

Eda Ece'den haber var!

05 Mart 2021 Cuma - 09:43




Koronavirüse yakalanan Eda Ece, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hastalığın ilk 1 haftasını ağır geçirdiğini söyleyen güzel oyuncu, şu an sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.





Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, yaşadığı zor günleri anlattı.

Hastalığı nedeniyle Yasak Elma’daki çekimlerine ara verilen başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"MAALESEF BEN DE COVİD GEÇİRİYORUM.."
Karantinasının son gününde olduğunu ifade eden Eda Ece şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba. Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de covid geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim. Bizim gibi kalabalıkta çalışan herkes, lütfen kendinize dikkat edin. Hasta olan herkesin biran önce iyileşmesini, yüzlerinin gülmesini diliyorum. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum.

Bir kez daha, büyük bir özveriyle hepimize yardımcı olmak için seferber olan tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Hakkınızı ödenmez. İyi ki varsınız"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap