SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eda Ece: Allah her yerden veriyor

Eda Ece: Allah her yerden veriyor

11 Aralık 2021 Cumartesi - 16:49




'Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, sosyal medya paylaşımıyla herkesi şaşırttı. Sevilen oyuncu, son paylaşımıyla akıllarda soru işareti bıraktı.





Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, dizideki karakteriyle adeta özdeşleşmiş durumda. Başrol oyuncularından Şevval Sam’la yakın arkadaş olan Eda Ece, Yıldız karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı.

Eda Ece’nin son Instagram paylaşımı yine kafaları karıştırdı. Saçını kestiren Eda Ece paylaşımına esprili bir dille; “Saçımı kendim kestim. Yetenek verdi mi Allah her yerden veriyor. Bu Yıldız değil, Eda bu arada. Randevular için: ... ” yazdı.

Eda Ece her ne kadar paylaşımının altına yazdığı yazıda ‘Bu Eda bu arada!’ açıklamasını yapsa da, yine izleyicinin kafasını karıştırmayı başardı.

Eda Ece, Şevval Sam ve oğlu Taro Emir Tekin’le önceki akşam Etiler’deki Da Mario’dan çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncular, kendilerini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti.

Geçtiğimiz günlerde yıllar önce aynı filmde rol aldığı ve şimdilerde eşiyle boşanmak üzere olan Danilo Zanna ile sık sık vakit geçirdiği iddialarıyla gündeme gelen Eda Ece, bu haberlere sitem etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap