SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ece Ronay kesenin ağzını açtı!

Ece Ronay kesenin ağzını açtı!

18 Kasım 2021 Perşembe - 09:49




Şovmen Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı olayla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Ece Ronay, doğum günü için kesenin ağzını açtı. Genç şarkıcı, 23'üncü yaş gününde kendine cip satın aldı.





'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz ay kendisini taciz ettiğini öne sürmüştü.

Instagram hesabı üzerinden ünlü şovmenin kendisine gönderdiğini iddia ettiği ses kayıtlarını ve mesajları ifşa eden şarkıcı, Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırmıştı.

"ARTIK NİŞANLIM DEĞİL"

Erbil ise Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'le videosunu paylaşarak, magazin gündeminden düşmeyen olayın çözüldüğü mesajını vermişti. Bu videoya sinirlenen şarkıcı, "Ben kimsenin böyle saçma bir özrünü kabul etmiyorum. Bu arada artık sanırım artık nişanlım değil" açıklamasını yapmıştı.

64 yaşındaki şovmen, "Bundan sonra birine destek olur musunuz?" sorusuna, "Daha ince eleyip sık dokurum. Eleyip sık dokumadığımın farkına vardım. Bir tek yanlışım o. İyice bakmadığım için kamuoyundan özür diliyorum. Zaten bitti gitti kapandı" cevabını vermişti.

İKİ MİLYON TL'LİK HEDİYE!

Uzun süre magazin gündeminde ilk sıralarda yer alan Ece Ronay, son olarak lüks otomobiliyle gündem oldu. Ece Ronay, doğum gününden bir gün önce galeriye gitti ve kendine pahalı bir hediye aldı.
tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; 23 yaşındaki şarkıcının satın aldığı Range Rover marka arabanın fiyatının 2 milyon TL olduğu öğrenildi.
 
2021 model arabasını paylaşan Ronay, "Kendime doğum günü hediyesi olarak bu arabayı aldım. Bakın ne kadar güzel, ne kadar tatlı? Daha alalı yarım saat olmadı" ifadelerini kullandı.

Genç şarkıcı, 1.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir diğer paylaşıma ise "Bir senedir tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum, bunu hak ettim" mesajını yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap