SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Polat deliye döndü!

Ebru Polat deliye döndü!

26 Temmuz 2020 Pazar - 10:42




Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gizli bir hayranının kendisine hediye gönderdiğini söyleyen Ebru Polat, gelen yorumlar karşısında adeta isyan etti: “Kötü olmayı tercih ediyor halbuki iyi olsan ne olur ki…”





Danslarıyla ve bikinili kareleriyle gündem olan Ebru Polat, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda, gizli bir hayranının kendisine ‘gönderdiği’ çiçeklere yer verdi. Polat’ın bu paylaşımı ise takipçilerini ikiye böldü.

“SABAH SÜRPRİZLERİ…”

Kendisine gelen çiçekleri Instagram hesabından paylaşan Ebru Polat, altına da “Gizli hayranımdan, Hatay konserime gelen sabah sürprizleri” notunu düştü. Polat'ın bu paylaşımına bazı takipçileri inanmayınca olanlar oldu.

‘ÇOK UCUZ GÖSTERİYOR…’

Polat, paylaşımına gelen “En sevdiği mavi gülleri kendisine yollamış komiksin he bir de sürekli sevgilim var deyip herkese yeşil ışık yakman da tuhaf ve anlamsız. Çok ucuz gösteriyor seni” şeklindeki yorum karşısında adeta deliye döndü.

O yorumu Hikayeler bölümünden paylaşan şarkıcı, “Ne kadar çaresizce değil mi? Bunu düşünebiliyor sanki benim bunu ihtiyacım var. Kendisi belli ki gizli hayran ama kötü olmayı tercih ediyor halbuki iyi olsan ne olur ki” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap