SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Gündeş'ten 'Dön Ne Olur'u söyleyen Melike Şahin'e yorum!

Ebru Gündeş'ten 'Dön Ne Olur'u söyleyen Melike Şahin'e yorum!

07 Ocak 2023 Cumartesi - 13:40




Ebru Gündeş, 1999'da albüm tanıtımı esnasında beyin kanaması geçirmişti. Bu anlar kameralar tarafından kayda da alınmıştı. Melike Şahin, konserinde Gündeş'in ölümün eşiğinden döndüğü 'Dön Ne Olur' şarkısını seslendirdi. Sosyal medya hesabından meslektaşının videosunu paylaşan Gündeş'ten duygu yüklü bir yorum geldi.





Ebru Gündeş, 1999 yılında 'Dön Ne Olur' albümünün stüdyodaki tanıtımı sırasında, basın mensuplarının önünde beyin kanaması geçirmişti. O anlarda yardımcısına parmaklarıyla "başım dönüyor" işareti yapabildi.

Acil hastaneye kaldırılan Gündeş, saatler süren riskli bir beyin ameliyatı geçirdi. Ölümden dönen 25 yaşındaki şarkıcı, bir süre hastanede tedavi gördü. Sağlığına kavuşan Gündeş, dinlenme döneminin ardından ilk konserini 11 Mart 2000 gecesi Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdi ve konserin tüm gelirini Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Vakfı Hastanesi Reanimasyon Kliniği'ne bağışladı.

Sanatçının müzik piyasanın tozunu attırdığı dönemde yayınlanan 'Dön Ne Olur' şarkısını, son yıllarda güçlü sesi ile adından söz ettirmeyi başaran Melike Şahin de konserinde seslendirdi. 34 yaşındaki meslektaşının performansına Ebru Gündeş kayıtsız kalmadı.

Kameralar önünde beyin kanaması geçirdiği an dünyadaki tek örnek olan be bu anlamda tıp literatürüne geçen ünlü isim, kendisi için çok anlamlı olan parçayı okuyan Melike Şahin'e duygusal bir mesajla destek oldu.
Şahin'in meşhur Dön Ne Olur'u söylediği anları, 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Ebru Gündeş, "Bu şarkıdan ne kadar etkilendiğimi tahmin edebiliyorsunuzdur. Sesinize ve emeğinize sağlık" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap