SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum!

Ebru Gündeş adına çok mutlu oldum!

05 Mart 2024 Salı - 10:01




Demet Akalın, önceki gün Gençlik Festivali'nde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok mutlu oldum onun adına" diyerek geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Gündeş hakkında konuştu.





İstanbul Volkswagen Arena, 3 Mart Pazar günü muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleşecek festivalde; Sinan Akçıl, Demet Akalın, Hande Ünsal, Sefo, Rabia Tunçbilek, Brianna, gibi ünlü sanatçılar sahne aldı.

Demet Akalın da Gençlik Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçılar arasındaydı. Akalın, seyircilerin arasına inerek onlarla da birlikte şarkılarını seslendirdi.

"AMELİYAT OLDUM"

Bütün hayranları ile fotoğraf çektirmeye çalışan Akalın, gazeteciler ile de sohbet etti. Demet Akalın, "Ameliyat oldum, çalışıyorum ama ameliyattan sonra şarkı okumalarından korktum bir iki hafta. Hızlandıramadım korkuyorum diye ama birkaç gündür hızlandırdık okumalarımızı. Albüm hazırlığındayım şu an. Yıllar aradan sonra deli cesareti albüm yapıyorum. Ersay Üner, Sinan Akçıl, Gökhan Özen gibi isimler var. Yeni isim yapmak isteyen arkadaşlarımız da var" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap