SON DAKİKA



Haber > Magazin > Duygu Özaslan'ın iç çamaşırlı ev pozu

Duygu Özaslan'ın iç çamaşırlı ev pozu

21 Mart 2020 Cumartesi - 11:17




Koronavirüsün Türkiye'ye gelmesiyle evden çıkmayan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram'dan iç çamaşırlı pozunu paylaştı. Fenomenin paylaşımı bir saat içinde 83 binden fazla beğeni aldı.





Youtube'da çektiği videolar ile şöhreti yakalayan Duygu Özaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak
banyoda dünyaca ünlü markalı iç çamaşırıyla verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan Özaslan'ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

İÇ ÇAMAŞIRLI POZUNU PAYLAŞTI

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde eğitim alırken okulu yarıda bırakarak Youtube'a yönelen ve çektiği videolar ile şöhreti yakalayan Duygu Özaslan, dünyayı etkisi altına alan binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüse karşı tedbir almak için vaktini evde geçiriyor. Bu süreçte ev hallerini sık sık Instagram hesabından paylaşan Özaslan, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek banyoda iç çamaşırlı bir pozunu paylaştı.

FOTOĞRAFINA BEĞENİ YAĞDI

Instagram'da 1,5 milyon takipçisi bulunan Duygu Özaslan'ın cesur pozu kısa sürede 83 binden fazla beğeni aldı. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Özaslan'ın fotoğrafına ateş emojisi koyarak beğendiğini belli etti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap