SON DAKİKA



Haber > Magazin > Durmasaydım kaybolurdum

Durmasaydım kaybolurdum

11 Ekim 2023 Çarşamba - 14:58




Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle dertleşti. Yeni şöhret olduğu dönemde çevresindekilerin sözlerine kulak verseydi kaybolacağını belirten popçu, 'Sezen Aksu' itirafıyla dikkat çekti.





‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’, ‘Cevapsız Çınlama’ gibi şarkılarıyla tanınan 22 yaşındaki Aleyna Tilki, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla ilgili adından sıkça söz ettiriyor.

Tilki, son olarak sosyal medyada takipçilerine içini döktü.

“DEDİKLERİNİ YAPSAYDIM KAYBOLACAKTIM”

Şöhreti yakaladığı dönemde çevresindekilerin kendisine “Aleyna ün varken devam et, durma kaybolursun” dediğini söyleyen Tilki, “Dediklerini yapsaydım, istemediğim şekilde devam etseydim asıl kaybolacaktım. Bazı şeylere ‘durun, karışmayın’ dedim. Asla umursamadım, durdum. Kendimi kazandım” dedi.

“BİR SÜRÜ ARKADAŞ ELEDİM”


Aleyna Tilki, geçen sene depresyona girdiğini de belirterek, “Gün geçtikçe hayatımda başka başka duygular da yaşadım. Arkadaşlarımla çok güzel günler geçirdim. Sonra böyle kimseyi görmek istemediğim günler de oldu. Kendime mutluyken de mutsuzken de beni kabul edecek arkadaşlar seçtim. Bir sürü arkadaş eledim” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap