SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dünyaya yeniden gelsem müzik yapmazdım!

Dünyaya yeniden gelsem müzik yapmazdım!

29 Ağustos 2020 Cumartesi - 15:07




Şarkıcı Murat Dalkılıç, 'Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular' programının bu haftaki konuğu oldu. Meslek hayatı ve seçimleriyle ilgili konuşan Dalkılıç, 2012 yılında Snoop Dogg ile şarkı yapma imkanına sahipken projeyi reddettiğini ve bundan dolayı pişman olduğunu söyledi.





Murat Dalkılıç, Mert Vidinli'nin sunduğu 'Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular' programında kendisiyle ilgili açıklamalar da yaptı.

"Müzik benim hayatımda hep bir numara olacak ama meslek olarak yapmak kolay değil" diyen şarkıcı, "Bir daha dünyaya gelsen ne iş yapardın?" sorusuna, "Sen müzik yapmak istiyorsun ama müzik dışında uğraştığın çok fazla angarya var ve bunlar seni yıpratıyor. Bu tecrübeyi edindikten sonra dünyaya yeniden gelseydim bu işi yaparım demezdim. Sadece müzik olacaksa hayatımda ve bunun dışındaki şeylerle uğraşmayacaksam yine müzik yapmak isterim" yanıtını verdi.

'SİNEMA PROJELERİNİ KEŞKE DAHA TİTİZ DEĞERLENDİRSEYDİM'

"Sinema projelerini keşke daha doğru değerlendirseydim" diyen Dalkılıç, "Kariyerim sinema üzerine gitmeyecek diyerek arkadaşlarımın, yönetmenlerin beni görmek istediği filmlerde oynadım. Yaşım ilerledikçe bu kararlarda daha titiz olsaydım diye düşündüm hep" diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Murat Dalkılıç, bir diğer pişmanlığının ise; 2012 yılında dünyaca ünlü rap yıldızı Snoop Dog ile şarkı yapma imkanına sahipken projeyi reddetmek olduğunu söyledi.

'GECCE KULÜBÜ AÇARSAM KİMSE ŞAŞIRMASIN'

Gecce insanı olduğunu ve geceyi sevdiğini belirten şarkıcı, "Benim işim gece ve bu yüzden sürekli gecelerdeyim. Bir gün gece kulübü açarsam kimse şaşırmasın. Kaldı ki 22 yaşında gece kulübüm vardı. Gecenin sakinliğini, sessizliğini seviyorum" dedi.

Pandemi döneminde evde kaldığı için müziğe fazla vakit ayırdığını ve çok sayıda şarkı yaptığını açıklayan Dalkılıç, "Şarkılarımı ilk defa albümü çıkacak arkadaşlarıma verdim. Onların single ve dijital projelerini başlattık. Yoğun şekilde çalışıyorum" diye konuştu.

Yemek yapmayı ve yemeği çok sevdiğini söyleyen Murat Dalkılıç, en sevdiği yemeğin kızartma olduğunu, bamyayı ise asla yemediğini açıkladı. Şarkıcı, "Depresif ruh halinden beni yemek çıkarır" dedi.

'BÖCEKLERDEN ÇOK KORKUYORUM'

'En büyük fobin ne?" sorusuna Ata Demirer'in Araknafobia şarkısını mırıldanarak yanıt veren Dalkılıç, böceklerden korktuğunu ve evinde böceklerden korunmak için her türlü mekanizmanın olduğunu söyledi.

Ünlü olmadan önce uzun dönem radyoculuk yaptığını belirten şarkıcı, "Annem beni ilk okuldan beri çalıştırır. Babam turizmci, yaz aylarında onun yanında çalışırdım. Fırında bile çalıştım. Ünlü olmadan önce yerel bir televizyonda, ayrıca radyoda da çalıştım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap