SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dünyanın en seksi avcısı

Dünyanın en seksi avcısı

14 Ağustos 2019 Çarşamba - 11:36




Kendi ağırlığının iki katı ağırlıktaki balıkları okyanusta avlayıp poz veriyor. Instagram'daki takipçileri, onun sayesinde bu hobiye başladı.





Alışılagelmiş balıkçılardan biraz farklı olan Emily Riemer, sosyal medyayı kullanma becerisi ile birlikte büyük bir haytan kitlesine ulaştı.

Çıktığı balık avlarının tamamında sadece bikini olan poz veren seksi fenomen, rahat olduğu için bikini giydiğini söylüyor.

Takipçileri her ne kadar zaman zaman eleştirseler de her geçen gün gönderileri daha fazla beğeni alıyor.

Amerika'nın Florida eyaletinin tüm sahillerinde boy gösteren seksi avcı, okyanusa açılarak 'canavar balık' olarak adlandırılan türleri avlıyor.

Emily Riemer, sadece balıklarla poz vermiyor, aynı zamanda balık avladığı anların videolarını da takipçileriyle paylaşıyor.

Şimdiden 'Dünyanın en seksi avcısı' unvanını alan bikinili avcı, fiziğini ise düzenli antrenman yapmasından dolayı koruduğunu söylüyor.

Seksi avcı geçen yıl Sun Online'a "Bikini balığa şirin görünmek için değil, Florida etrafındaki sıcakta ve balık tuttuğum diğer yerlerde pratik olduğu için üzerimde" açıklamasında bulunmuştu.

İşte en seksi avcının Instagram'da paylaştığı fotoğraflar...






 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap