SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dünya Mülteciler Günü'nde iftar

Dünya Mülteciler Günü'nde iftar

21 Haziran 2015 Pazar - 10:48




Mülteci Hakları Derneği ve İHH İnsani Yardım Vakfı'nca "Dünya Mülteciler Günü" dolayısıyla Fatih Saraçhane Parkı'nda iftar programı düzenlendi.





İftara, Suriye, Doğu Türkistan ve Irak gibi ülkelerden yaklaşık 500 sığınmacı katıldı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen sığınmacıları bir araya getiren iftarda konuşan Mülteci Hakları Derneği Başkan Yardımcısı Fikret Özgül, "Dünya Mülteciler Günü nedeniyle ülkemizde yaşayan kardeşlerimizi bir araya getirmek ve onları yeniden hatırlamak için böyle bir program düzenledik" dedi.

İftar programına katılan milli rallici Burcu Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sığınmacılarla yer sofrasında iftar yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çetinkaya, "Burada olmak, birçok zengin iftar sofrasında olmaktan daha güzel. Mülteci kardeşlerimizle iftar etmenin mutluluğu bir başka. Lakin Allah kimseyi ülkesinden ve yurdundan ayırmasın" diye konuştu. İftar programı, akşam namazının kılınmasıyla son buldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap