SON DAKİKA



Haber > Magazin > Duman coşturdu

Duman coşturdu

15 Mart 2015 Pazar - 19:28




İstanbul Beşiktaş Belediyesi'nin desteğiyle Tunceli'deki Seyit Rıza Meydanı'nda 'Duman' grubunun verdiği konseri izleyen binlerce kişi, doyasıya eğlen





Duman Tunceli'de sahne aldı, binlerce kişi müzik resitali yaşadı... Ünlü müzik grubu konserde kulakların pasını silip keyifli anlar yaşattı...

Seyit Rıza Meydanı'nda toplanan binlerce Tuncelili'ye konser öncesi hitap eden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, başlattıkları proje kapsamında her ilde bir konser düzenlediklerini söyledi. Yine proje kapsamında her gidecekleri her kentte bir köyü onaracaklarını belirten Başkan Hazinedar, Tunceli'de merkeze bağlı Eğriyamaç Köyü'nü onaracaklarını ifade etti. 1994 yılında boşalan köye vatandaşların geri dönmek istediğini kaydeden Hazinedar, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajını, selamını getirdim. Öncelikle dokunmak, bu zenginliği paylaşmak isteyen biziz. Çünkü Beşiktaş bu ülkenin değerlerinin en yüksek noktalarını paylaşıyor. Bu paylaşımda buradaki paylaşımın bir parçasıdır müzikle yapılan paylaşım. Proje kapsamında, merkeze bağlı Eğriyamaç Köyü, 1994 yılından beri boş. Bu köyümüze dönmek istiyor köylülerimiz ve inşallah bu köyümüzü beraberce inşa edeceğiz" dedi.

Proje kapsamında Tunceli'ye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da "Dersim umudun başkentidir" diye başladığı konuşmasında, "Dersim demokrasinin, özgürlüğün de başkentidir. Dersim sadece kendi içinde bulunanları yetiştirmemiştir, bir çok kişi yetiştirmiştir. Bu mekandan da görüyoruz ki Türkiye'de bitmeyen bir ümit var. Gezide o tohumlar atıldı, şimdi burada yeşeriyor" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a Dersimspor formaları hediye edildi. Yapılan konuşmaların ardından alanı dolduran binlerce Tuncelili, Duman konseri ile doyasıya eğlendi. Şarkılara eşlik eden genç kız ve erkekler, unutamayacakları bir gün yaşadı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap