SON DAKİKA



Haber > Magazin > Düğüne giderken otomobil çarptı

Düğüne giderken otomobil çarptı

19 Ekim 2015 Pazartesi - 08:51




Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir yakınının düğününe gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan gence otomobil çarptı. Yaralı genç ambulansla hastane





Düğün yolunda kaza... Kaza saat 20.00 sıralarında Müftü Mahallesi Çetin Apatay Bulvarı üzerindeki köprülü kavşak girişinde meydana geldi. İddiaya göre 16 yaşındaki Sinan Özcan bir yakınının düğününe gitmek için yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Ereğli istikametinden Gülüç istikametine seyreden Hayrettin Y. (46) idaresindeki 34 ZR 4302 plakalı otomobil kendisine çarptı. Havada taklalar atıp yere düşen gencin yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralı gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sağlık görevlileri yaralı gence sorular sorup bilincini açık tutmaya çalıştı. Sinan Özcan daha sonra ambulansa alınarak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı gencin annesi ise olay yerinde gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu teselli etmeye çalıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap