SON DAKİKA



Haber > Magazin > Düğünde gelin arabası kavgası: 4 yaralı

Düğünde gelin arabası kavgası: 4 yaralı

21 Şubat 2016 Pazar - 17:22




Diyarbakır’da iki aile arasında düğün sonrası kız tarafı gelin arabasına alınmayınca kavga çıktı. Erkeklerin de karıştığı bıçaklı ve silahlı kavgada 4





Gelin arabası kavgası... Olay, merkez Yenişehir ilçesi İstasyon Caddesi üzerindeki bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, iki aile arasında düğün sonrası takı töreni yapıldı. Ardından evlenen çift gelin arabasına bindi. Gelinin tarafından bazı kişilerin de gelin arabasına binmek istemesi üzerine tartışma yaşandı. Kadınlar arasında çıkan tartışma, erkekler de dahil olunca büyüdü. Bıçak ve silahların kullanıldığı olayda 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine düğün salonuna çok sayıda ambulans gönderildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine girememesi üzerine bölgeye çok sayıda zırhlı polis aracı sevk edildi. Güvenlik önlemi alan polis, sağlık ekiplerinin yaralılara müdahale etmesini sağladı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından çok sayıda kişi fenalaştı. Bunun üzerine bölgeye tekrardan ambulans sevk edildi. Fenalaşan kişilere sağlık ekipleri müdahale ederek sakinleştirdi. Tarafları ayırmakta güçlük çeken polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap