SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dosso Dossi heyecanı

Dosso Dossi heyecanı

01 Mayıs 2015 Cuma - 13:03




Ağırlıklı olarak Rusların oluşturduğu 5 bin hazır giyimci, haziran ayında Antalya'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show'da bir araya gelecek. Dünya





8- 14 Haziran tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show, kente hareket getirecek ve ünlü mankenler podyumda yürüyecek. Ruble kriziyle turizmde sıkıntılı günler yaşayan Antalya, Dosso Dossi Fashion Show kapsamında yaklaşık 5 bin hazır giyim alıcısını ağırlayacak. Aileleriyle birlikte Antalya'ya gelecek olan ve çoğunluğunu Rusların oluşturacağı hazır giyim alıcıları, aynı zamanda tatil yapacak.

'NO LİMİT' BU YIL DA GEÇERLİ

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, ocak ayında gerçekleştirilen şov kapsamında muhtemel krizi öngördüklerini ve buna tedbir olarak 'no limit' kampanyasıyla Rus ve Ukraynalı tekstil alıcılarının tedirginliğini ortadan kaldırdıklarını belirtti. 'No limit' uygulaması ile Rusya ve Ukrayna'dan gelen katılımcılardan katılım ücreti almadıklarını ve istedikleri kadar alışveriş yapma kolaylığı sağladıklarını kaydeden Eraslan, fuarın ekonomik getiri hedefinin ise 40 milyon dolar olduğunu belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap