SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dolandırıcıya Suçüstü

Dolandırıcıya Suçüstü

13 Mayıs 2015 Çarşamba - 13:09




İstanbul'da telefonla aradığı kişilere kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan kişi, suçüstü yakalandı





 11 Mayıs'ta N.C.'yi (59) arayan bir kişi kendisini polis-savcı olarak tanıtıp, hesaplarının terör örgütünün eline geçtiğini, hesabında bulunan 28 bin dolar parayı çekerek buluşma sağlayacakları noktaya getirmesini söyledi. Dolandırılmaya çalışıldığını fark eden N.C., polise giderek şikayetçi oldu. Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahıstan buluşma noktası aldı. Aynı gün saat 12.30 sıralarında buluşma noktası olan Kadıköy-Beşiktaş İskelesi civarında N.C.'den içerisinde para süsü verilmiş kağıtların bulunduğu zarfı alan M.B. (19) kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan zanlının 29 Nisan tarihinde Y.Ç. (72) isimli yaşlı kadını, kendisini polis-savcı olarak tanıtıp 14 bin TL dolandırdığı tespit edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı her iki olaydan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap