SON DAKİKA



Haber > Magazin > Direksiyon başında kalp krizi geçirdi!

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi!

12 Mart 2015 Perşembe - 11:19




Adana'da otomobilinin arkasında "Her an her şey olabilir" yazılı bir kadın, torunlarını görmek için kızının evine gittiği sırada direksiyon başında ka





Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Berrin Sürer (52) otomobiline binerek dün öğleden sonra Çukurova ilçesi Lale Apartmanı'nda oturan kızı Beyhan Karakeçili'nin yanına torunlarını görmeye gitti. Sürer, apartmana yaklaştığında direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Sürer'in kalp krizi geçirmesi üzerine direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil sitenin bahçe duvarına çarparak durabildi.

Apartmana gelen diğer vatandaşlar da kadının duvara çarptığını görünce hemen yanına koştu. Ancak kadın hareketsiz yattığı için ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadına kalp masajı yaparak hayata döndürdü ve özel bir hastaneye götürdü. Ancak Sürer yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Direksiyon başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Sürer'in kullandığı otomobilin arkasında "Her an her şey olabilir" yazısı da dikkat çekti. Sürer'in kalp krizi geçirdiği ve otomobili durduramadığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Sürer'in cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Buradan da yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

Apartmanın yöneticisi Erdoğan Selbasan ise görüntüleri izlediklerinde Berrin Sürer'in sağa döndükten sonra kalp krizi geçirdiğinin görüldüğünü belirterek, "Çünkü daha önce kalp krizi geçirse dönemez karşıya giderdi. Döndükten sonra geçirdiği için karşı duvara çarpıyor. Sürer, buraya kızının çocuklarını görmeye gelirdi sık sık. Onları alıp gezdirirdi" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap