SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dinlenmek istedi, tankerin altında kaldı

Dinlenmek istedi, tankerin altında kaldı

02 Haziran 2015 Salı - 16:40




Muğla’da sulama yaparken tankerin altında dinlenmek isteyen işçi, hayatını kaybetti. Ölen adamın oğluysa babasının cansız bedenini görünce sinir krizi





Dinlenmek için su tankerinin altında girdi. Hayatını kaybetti. Ölen işçinin oğlu sinir krizi geçirdi. Kaza Muğla’da yaşandı. İki işçi çalışıyordu. Su tankeriyle sulama yapan işçiler bir ara dinlenmek için durdu. 41 yaşındaki İsmail Çatal aracın  altında dinlemek istedi. Ancak bu isteği onun sonu oldu. Çünkü o tankerin altındayken arkadaşı sulamaya devam etmek için araca çıktı. Tankeri hareket ettirdi. Birşeyin üzerinden geçtiğini anlayan şoför aracı geri çıkardı. Aşağıya inen şoför  korkunç manzarayla karşılaştı. Su tankeri üzerinden geçen İsmail Çatal hayatını kaybetti. Acı haberi alan İsmail Çatal'ın oğlu Önder Çatal olay yerine geldi. Babasının cansız bedenini gören oğlu sinir krizi geçirdi. Kendini yere attı. Polisler acılı adamı kaldırıp ambulansa taşıdı. Arkadaşının ölümüne neden olan şoförde gözyaşlarını tutamadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap