SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dilara Korkmaz bikinili pozlarıyla nefes kesti!

Dilara Korkmaz bikinili pozlarıyla nefes kesti!

30 Kasım 2021 Salı - 16:15




Ülkemizi Miss World'te temsil etmek üzere Porto Riko'da bulunan Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz, bikinili pozlarıyla nefes kesti. 23 yaşındaki ünlü model, "Porto Riko demek, güneş, deniz ve biraz salsa demek" dedi.





Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz, ülkemizi Miss World'de temsil etmek için Porto Riko'ya gitti. Üç gündür ülkede olan model, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Havanın sıcak olması nedeniyle öğle saatlerinde deniz keyfi yapan Dilara Korkmaz, bikiniyle çektirdiği kareleri sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Havanın sıcak olması nedeniyle öğle saatlerinde deniz keyfi yapan Dilara Korkmaz, bikiniyle çektirdiği kareleri sosyal medya hesaplarından yayınladı. Ünlü model, "Porto Riko demek, güneş, deniz ve biraz salsa demek" yazarak, kalp ve dudak emojisi koydu.

Ünlü model, "Porto Riko demek, güneş, deniz ve biraz salsa demek" yazarak, kalp ve dudak emojisi koydu. Kendisi gibi eski Türkiye güzeli ablası Dilay Korkmaz'ın kardeşi olan Dilara Korkmaz, çok sayıda beğeni aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap