SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dikkat çeken Seray Dura itirafı!

Dikkat çeken Seray Dura itirafı!

15 Nisan 2021 Perşembe - 11:44




Ünlü oyuncu Kaan Taşaner, sevgilisi Seray Dura ile birlikte sahilde yürüyüş yaparken görüntülendi. Yakışıklı oyuncu gazetecilerin sorularını yanıtlarken, sevgilisi Seray Dura’nın sessizliği dikkat çekti.





TRT’nin sevilen dönem dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu’da Marcus karakterine hayat veren oyuncu Kaan Taşaner önceki gün sevgilisiyle birlikte sahilde yürüyüş yaparken kameralara takıldı.

Gazetecilerin röportaj isteğini kırmayan Taşaner, samimi açıklamalarda bulundu.

“ÇOK ZOR GEÇİYOR..”

İmajında küçük bir değişiklik yaptığı görülen 41 yaşındaki oyuncu, “Saçları kısalttık biraz. Rengini değiştirmiştik” diye konuştu. Pandemi koşullarında geçen çekimler hakkında da konuşan Taşaner, “Çok zor geçiyor. Özellikle bu hafta çok hareketliydi. Bölüm çok duygusaldı” diye konuştu.
 

“TWİTTER’DA DÜNYA LİSTESİNE GİRDİ..”

Oyuncu arkadaşlarının son bölümde çok iyi performans gösterdiğini ifade eden Taşaner, “Benim için de onları seyretmek oynamak kadar keyifli. Twitter’da dünya listesine de girdi” dedi.

“SERAY ÇOK FAZLA KONUŞMUYOR..”

Yakışıklı oyuncunun sevgilisi Seray Dura’nın sessizliği dikkat çekti. Dura, maskesini çıkartıp keyfinin iyi olduğunu söyledi. Kaan Taşaner ise sevgilisinin çok fazla konuşmadığını söyleyerek, “Alışkın olmadığı için böyle şeylere çok dahil olmuyor. Biz iyiyiz. Gördüğünüz gibi pandemi döneminde ara sıra çıkıp birlikte yürüyüş yapıyoruz” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap