SON DAKİKA



Haber > Magazin > Didem Soydan'ın evlilik ve fantezi açıklamaları olay olacak

Didem Soydan'ın evlilik ve fantezi açıklamaları olay olacak

12 Nisan 2021 Pazartesi - 11:30




Oyuncu Burak Deniz (30) ile aşk yaşayan model Didem Soydan (37), köpeğiyle birlikte Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Muhabirlerle konuşan Soydan, sağlık durumu hakkında konuştu.





Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Burak Deniz'in ardından koronavirüse yakalanan ve hastalığı hafif semptomlarla geçiren Didem Soydan, Nişantaşı'nda görüntülendi.

Sokağa çıkma yasağını delen ünlü modele, sevgilisi ve kendisinin korona geçirdiği hatırlatınca, "Şu an gayet iyiyim. Hiçbir belirtim kalmadı" açıklamasını yaptı.

"FANTEZİ İÇİN ÖZEL AYAKKABILARIM VAR"

Öte yandan Soydan, geçtiğimiz hafta YouTube'daki 'Buralarda Neler Dönüyor Bir Bilsen' programına konuk olmuş ve özel hayatına dair çarpıcı itiraflarda bulunmuştu.

Ünlü model, "Eve ayakkabıyla girmem. Ama fantezi için özel ayakkabılarım var." sözleriyle magazin gündemine oturmuş, günlerce konuşulmuştu.

Soydan açıklamalarına, "Lezbiyenlerden paragraflarca mesajlar alıyorum. Çoğu benim gizlediğimi düşünüyor ve doğru yola gelmeye çağırıyor. Bugüne dek öyle bir ilgim olmadı. Olursa hemen söylerim..."




"Cinsel yönelimimi sorguladığım zamanlar tabii ki oldu. Bu konuda gizli saklım yok. Benim için bir önem arz etmiyor. Öğrendiklerimiz ve bize öğretilenler arasında uçurumlar var. Bu zamana dek ilişkilerim hep heteroseksüel kişilerle oldu. Ama mesela New York'tayken bir kız, bir erkek gibi peşime düştü. Onunla ilgili hiçbir şey beni ne duygusal ne de cinsel olarak çekti" ifadeleriyle devam etmişti.

EVLİLİK AÇIKLAMASI

Burak Deniz, geçtiğimiz ay habercilerin "Didem Soydan'la evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt vermiş, "Didem'le vakit geçiriyorum. Evde kişisel bakımlarımı yapıyorum. Evlilik olayları için de kısmet bu işler." demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap