SON DAKİKA



Haber > Magazin > Didem Soydan’ı yıkan ölüm haberi!

Didem Soydan’ı yıkan ölüm haberi!

07 Mart 2021 Pazar - 11:54




Ünlü model Didem Soydan, tasarımcı arkadaşı Aslı Yılmaztürk’ün ölüm haberiyle yıkıldı.





Tatil için İstanbul’dan Muğla’nın Ula ilçesine giden ve bir süre kendisinden haber alınamayan ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk, kaldığı evde ölü bulundu. 35 yaşındaki Yılmaztürk’ün gaz sızıntısı nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilldi.

Aslı Yılmaztürk’ün ölüm haberini alan Didem Soydan sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla üzüntüsünü dile getirdi.

Ünlü manken yaptığı paylaşıma, “Bu dünyaya ve seni tanıyanlara naiflik, şıklık ve güzellik sundun. Gittiğin yere güzelliğini, şıklığını, ruhunu, enerjini katıp yine güzelleştireceksin eminim. Yeni yolculuğunda seni deneyimleyecek olanlara ne mutlu. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Seni seviyorum güzel varlık” notunu düştü.

TWİTTER'A VEDA ETTİ

Twitter hesabından da paylaşım yapan Soydan, "Sektöre ilk girdigimden beri tanıdığım, varlıkları ile güzellik katan insanlardan birinin ölüm haberini aldım. Prenses gitti. Bana bir tavsiyesi vardı bu mecra ile ilgili. Onu uygulama zamanı... Bye bye twitter" ifadelerini kullandı. Soydan, bu sözlerle twitter hesabını kapatacağını açıkladı.

 


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap