SON DAKİKA



Haber > Magazin > Devrim Özkan’dan bikinili pozlar

Devrim Özkan’dan bikinili pozlar

15 Haziran 2023 Perşembe - 15:42




Devrim Özkan, rol aldığı dizinin final yapmasının ardından Bodrum'da tatile çıktı. Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, fit haliyle beğeni topladı.





Devrim Özkan'ın rol aldığı 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisi 41. bölümle final yaptı. Devrim Özkan ise finalin ardından tatile çıktı.

Uzun ve yorucu bir sezon geçiren güzel oyuncu, İstanbul'daki işlerini tamamladıktan sonra Bodrum'a giderek tatil sezonunu açtı.

TATİL POZUNA BEĞENİ YAĞDI

Kahverengi bikinisiyle denizde ve plajda poz veren Özkan, 878 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Özkan'ın paylaşımı da kısa sürede beğeni ve yağmur yağmuruna tutuldu.

 


Devrim Özkan’dan bikinili pozlar

 

TORREIRA'DAN DEVRİM'E SIKI TAKİP

Öte yandan Galatasaray forması giyen Lucas Torreira'nın, oyuncu Devrim Özkan'ı sıkı takibi dikkat çekmişti. Özkan, Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray-Kastamonuspor maçını tribünden izlemişti. Uruguaylı futbolcu ise karşılaşma bitmeden Özkan'ı Instagram hesabından takibe başlamıştı. Devrim Özkan’dan bikinili pozlar

 

SOSYAL MEDYADA KONUŞULDU


Devrim Özkan'ın, aralarında Torreira ve takım arkadaşı Mauro Icardi'nin de yer aldığı arkadaş grubu ile fotoğrafı sosyal medyada çok konuşulmuştu. Fotoğraftaki bir detay takipçilerin dikkatinden kaçmamıştı. Torreria'yı aralarına alan Özkan ve Icardi, birbirlerinin parmaklarını tutmuştu. Devrim Özkan’dan bikinili pozlar

 

"YENGENİZ KİM OLUR BİLMEM"

Geçtiğimiz kasım ayında bir film galasına katılan oyuncu, Torreira ile ilgili sorulara, "Hepimiz arkadaşız" cevabını vermişti. “Galatasaray taraftarları sizi ‘Yenge’ olarak görmeye başladı. Bununla ilgili ne söyleyeceksiniz?” sorusu karşısında ise "Kim sizin yengeniz olur bilemem. Ben film için geldim” ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap