SON DAKİKA



Haber > Magazin > Derya Uluğ Dubai'de

Derya Uluğ Dubai'de

16 Kasım 2023 Perşembe - 13:51




Yazı yoğun bir tempoda geçiren ünlü şarkıcı Derya Uluğ, sevgilisi Asil Gök ile çıktığı Dubai tatilinden kareler yayınladı.





Yaz sezonunda 60 konser veren ünlü şarkıcı Derya Uluğ, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atmak için sevgilisi Asil Gök ile Dubai’ye gitmişti.

Yorum yağdı

33 derecelik sıcak havanın ve denizin tadını çıkaran şarkıcı, günlerini plajda geçiriyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan Derya Uluğ son olarak bikinili pozlarını yayınladı. Ünlü şarkıcının karelerine takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Derya Uluğ, kariyerinin ilk Harbiye Açıkhava konserini kasım ayının ilk haftasında vermiş ve yaklaşık 5 bin kişiyi coşturmuştu. Yaklaşık 100 kişilik bir ekiple aylardır hazırlandıklarını söyleyen popçu, bir an bile yerinde durmamıştı.


"Aşığım"

Derya Uluğ, ‘Yansıma’ şarkısının klibinde kamera karşısına geçtiği sevgilisi Asil Gök’ü sahneye davet etmiş ve sahnede düet yapmışlardı. Sonra sahneye doğum günü pastası gelmişti. Asil Gök’ün 39. yaşını kutlayan Derya Uluğ, “Annem beni doğurduğundan beri başıma gelmiş en güzel şeysin. Müzisyenliğine, kalbine ve insanlığına aşığım.” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap