SON DAKİKA



Haber > Magazin > Derya Uluğ: Bunlar ısınma turları

Derya Uluğ: Bunlar ısınma turları

03 Kasım 2021 Çarşamba - 09:48




Şarkıcı Derya Uluğ, önceki akşam altı yıllık aşkı için sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Uluğ, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sevgilisine aldığı hediyenin fiyatı ile gündeme gelen şarkıcı, konuyla ilgili de konuştu.





Derya Uluğ, önceki akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışı sevgilisi Asil Gök ile objektiflere yansıdı. Gök için sürpriz bir doğum günü düzenleyen şarkıcının çıkış kapısında keyfine diyecek yoktu.
 
Gecenin ilerleyen saatlerinde kendilerini bekleyen gazetecileri bekletmemek adına mekandan çıkan ünlü çift, soruları yanıtladı.

Derya Uluğ, ”Güzel bir doğum günü partisi oluyor. Asil bunu hak etti. Güzel dileklerimiz oldu aslında. Kalabalık görünse de Asil ile büyük bir parti yapmayacağımıza söz verdik. Bu biraz da yaz sezonunu kapatma gecesi oldu. Güzel vakit geçiriyoruz, siz üşümeyin diye indik’ diye konuştu.

Cumhuriyet Bayramı'nda Bolu’da konser veren Derya Uluğ, bunun sadece bir kutlama olmadığını; 'Cumhuriyet Bayramı'nı Bolu halkı ile koruyacağımıza da söz verdik. Güzel bir Cumhuriyet kutlaması oldu" şeklinde dile getirdi.

Derya Uluğ sevgilisi Asil Gök'e yaklaşık 150 bin TL değerinde saat hediye ettiği iddialarıyla ilgili de şöyle konuştu...

"Asil ile yıllardır beraberiz, ben hak ettiğini düşünüyorum Asil benim kariyerim için de çok çalışıp çaba gösterdi. Aslında bu kadar emeğin, çabanın değeri milyonluk saatle ölçülemez."

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; ünlü şarkıcının parmağında takılı olan tektaş yüzük gözlerden kaçmayınca Uluğ, "Arkadaşlar bunlar ısınma turları" diyerek sevgilisi Asil Gök ile kahkahalara boğuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap