SON DAKİKA



Haber > Magazin > Derin yırtmaçlı pozu olay oldu!

Derin yırtmaçlı pozu olay oldu!

14 Şubat 2021 Pazar - 10:31




Gonca Vuslateri sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımla Instagram'ı yıktı geçti.





Gonca Vuslateri ve 14 yaş büyük Hakan Altun aşkı geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştu. Birbirine şiirler yazan çiftin mutluluğu kısa sürmüştü. 4 Ocak'ta Hakan Altun ve Gonca Vuslateri ilişkisinden gelen ayrılık haberine magazin gündemine damga vurmuştu. 

 Gonca Vuslateri ile ilişkisi başlayınca yakınlarına yıllardır aradığı mutluluğu bulduğunu söyleyen ama ailesinden onay alamadığı iddia edilen Hakan Altun bu ani ayrılıkla yıkılmıştı.
Ayrılık sonrası Vuslateri'nin iç çamaşırıyla paylaştığı poz ve notu büyük ses getirmişti. 
Paylaşımında Vuslateri "Ardından ağlanacak ne varsa ömrümüzde, tekrar doğuşun sırrı gülümseyen bir yüzde, uykusuz geceleri içten kemiren hüzün, bin azabın çarkında gerilmiş ağaran gün" ifadelerini kullanması dikkat çekmişti.

34 yaşındaki Vuslateri, sosyal medyadan çok konuşulacak cesur bir paylaşıma imza attı.
1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından Vuslateri, sanatçı Bülent Ortaçgil'in şarkı sözleriyle iç çamaşırsız derin yırtmaçlı elbiseli fotoğrafını paylaştı.
Vuslateri'nin "Cihangir'de sıradan bir plak günü. Mavi bir kuş gibiyim. Gibiyim ama. Mavi bir kuş değilim. Aslımda" diyerek paylaştığı fotoğraf 10 bin beğeni aldı.
Genç sanatçının cesur pozu ise 60'ı aşkın yorum oldu. Vuslateri'nin yorumlara sınırlandırma getirmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap