SON DAKİKA



Haber > Magazin > Derin Talu'dan olay paylaşım!

Derin Talu'dan olay paylaşım!

07 Ağustos 2020 Cuma - 13:37




Defne Samyeli'nin en küçük kızı Derin Talu, yine bir sosyal medya paylaşımıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.





Defne Samyeli ve Eren Talu'nun 16 yaşındaki kızları Derin Talu, son zamanlarda sürekli olarak sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. En son mayokinisi nedeniyle konuşulan Derin, bu kez kolyesinin hac olması nedeniyle eleştirildi.   Derin Talu'dan olay paylaşım!

Sosyal medya paylaşımlarıyla ses getiren Derin Talu, haç kolyesiyle çekilen fotoğrafını sosyal medyadan yayınlayınca eleştiri yağmuruna maruz kaldı.  Derin Talu'dan olay paylaşım!

Siyah bir büstiyer ve eşofman altıyla poz veren Derin Talu, fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Kolye seçimiyle eleştiri oklarının hedefi oldu.  Derin Talu'dan olay paylaşım!

Derin Talu'nun fotoğrafına ''Nasıl 16 yaşında bu kız?'' ve ''Hristiyan mısın?'' gibi sorular yöneltildi.  Derin Talu'dan olay paylaşım!

Derin Talu, geçtiğimiz günlerde de oldukça seksi bir mayokini ile fotoğrafını paylaşmış ve yine sosyal medyada yorum yağmıştı.  


Derin Talu'dan olay paylaşım!

Ablası Deren Talu ile karıştırılan Derin Talu, bu fotoğrafı nedeniyle Twitter'da TT (en çok konuşulanlar) listesine bir girmişti.   Derin Talu'dan olay paylaşım!

Peki, Derin Talu kimdir? Derin Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızı. Çiftin evli kaldığı dönemlerde doğan Derin Talu, daha sonrasında yaşanan ayrılık ile birlikte anne ve babası ayrı bir şekilde büyüdü. Derin Talu'dan olay paylaşım!

2003 yılında dünyaya gelen Derin Talu modayla ilgileniyor. Defne Samyeli büyük kızı Deren gibi küçük kızı Derin'i de ABD pasaportuna sahip olması için New York'ta doğurdu. Derin Talu'dan olay paylaşım!

İstanbul'da aldığı lise eğitimi sonrasında iyi bir kariyer planlaması için yurt dışında eğitim almak isteyen Derin Talu, Los Angeles'a gitti. Derin Talu'dan olay paylaşım!

Oyuncu ve manken olmak isteyen Derin Talu, şimdiden fiziği ve güzelliği ile adından söz ettiriyor.  


Derin Talu'dan olay paylaşım!

Podyumdaki ilk deneyimini geçtiğimiz dönemlerde yaşayan Derin Talu, Atıl Kutoğlu'nun defilesinde yer almıştı. Derin Talu'dan olay paylaşım!

Derin Talu boyu: 1.73  Derin Talu'dan olay paylaşım!

Derin Talu'dan olay paylaşım!

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap