SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deren Talu Rest Çekti!

Deren Talu Rest Çekti!

26 Ağustos 2020 Çarşamba - 11:46




Deren Talu, marka yüzü olduğu bir şampuan firmasının çekiminde Serenay Sarıkaya'nın da olacağını öğrenince resti çekti.Talu, "Serenay ile aynı yerde olmam" diyerek teklifi reddetti.





Oyuncu Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu,Serenay Sarıkaya ile ilgili sert tepki verdi. Geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü bir şampuan markasının sosyal sorumluluk projesinde yer alan Deren Talu, şu an markanın reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya ile aynı yerde olmam diyerek teklifi reddetti.

Deren Talu annesinin ilişkisini bitirdiği iddia edilen Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer almak istemedi.

"O VARSA BEN YOKUM"

Ünlü şampuan firması, Serenay ve Deren Talu'nun da içinde olduğu bir kaç güzeli bir araya getirerek yeni bir proje yapmak istedi. Bunun için Deren'e teklif götüren firma yetkilileri, "Serenay'ın olduğu yerde ben yokum" cevabını aldı.

ANNESİ İÇİN REDDETTİ
Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, evlilik yolunda giden ilişkilerini ani bir kararla noktalamıştı. İlişkisi biten Yılmaz, kısa sürede Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Haberi aldıktan sonra zor günler geçiren Samyeli konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Konduramamıştım" diyerek günlerce konuşulmuştu. Deren Talu'nun da projede yer almamasının nedeni olarak annesi gösterilmişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap