SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deniz Seki'nin dönüşü muhteşem oldu!

Deniz Seki'nin dönüşü muhteşem oldu!

31 Mart 2021 Çarşamba - 11:57




Pandemi bir çocuğumuza iyi gelmedi, yaramadı. Evlere kapanmamız, sosyallikten uzaklaşmamız bizleri psikolojik olarak etkilerken bir çoğumuz da alınan kilolardan şikayet etti. Fakat nadir de olsa kendine iyi bakan, kendini dileyen ve ihtiyaçlarını iyi analiz ederek bu süreci faydalı geçiren insanlarda oldu.





Sanıyoruz bu isimlerden birisi de Deniz Seki. Konserlerinin iptal olduğu, işlerinin durduğu bir dönemde Bodrum'a giderek kendisine vakit ayıran Deniz Seki bambaşka biri olarak geri döndü. Kötü günleri ardında bıraktı ve "Eski Deniz'i sevmiyordum. Onu yolladım, yeni Deniz'i getirdim" diyerek hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Yaşam koçu Şeyda Coşkun'la çalışmaya başlayan şarkıcı, 2.5 ayda 20 kilo vererek bambaşka bir görüntüye büründü. Deniz Seki'nin değişen sadece görüntüsü değildi tabii ki, enerjisi de yerine geldi. Sezgileriyle, kalbiyle, tutkularıyla yaşayan bir sanatçı olarak en sevdiği işe yine 4 elle sarıldı ve uzun bir aradan sonra 'Savaş ve Aşk' single'ıyla müzikseverlerin karşısına çıktı.

Deniz Seki çok beğenilen 'Savaş ve Aşk'ın hikayesini verdiği bir röportajda şöyle anlattı:

"Şarkının kıymeti bende çok büyük. Sözler Gökhan Şahin, müzik Nezih Önen’in. Aranjeyi de Alper Atakan yaptı. Bu şarkı benim önüme şans eseri düştü. Kendi değişimimle birlikte yapım şirketimi de değiştirdim. Yolum Toy Production’la kesişti. Yapımcım Polat’la konuşuyoruz, “Elimde birkaç şarkı var, bir dinlesene” dedi. Hepsi güzeldi ama kalbim buna vuruldu. Sanki ben yazmışım gibi. Lafları, bestesi, tam oturdu. Şarkıyı çok sevdim, bunu yapalım dedim. Herkes belki benden daha hızlı birşeyler bekliyordu, ama ben duygu kadınıyım. Zaten savaş demek aşk demek, aşk demek savaş demek. Öyle değil mi? Yalan mı?"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap