SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deniz Çakır imaj yeniledi değişimi herkesi şaşırttı

Deniz Çakır imaj yeniledi değişimi herkesi şaşırttı

07 Ocak 2021 Perşembe - 13:59




Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ gibi isimlerle Yaş 19 dizisinde rol alan Deniz Çakır, uzun bir sürenin ardından imaj değiştirdi.





Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ve ardından Vurgun dizisinde rol alan Deniz Çakır, şimdilerde yeni projesinin heyecanını yaşıyor. Yepyeni bir dizi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Çakır, yeni projeye yeni saçlarıyla adım attı.

Yaş 19 dizisi için imajını değiştiren Deniz Çakır, yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı.Gold Film imzalı Yaşı 19 isimli dizide oynayacak olan Deniz Çakır’ın imajını da yenilediği yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı. 
Çekimlerine Şubat ayında başlanması planlanan Yaşı 19 dizisi için Deniz Çakır’ın saçlarını omuz boyunda kısalttığı ve bu kez kakül de kestirdiği yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.
Instagram hesabının story bölümünden paylaşım yapan Deniz Çakır, “Değişiklik güzeldir” notunu düştü.

Öte yandan Deniz Çakır'da geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Hülya Avşar hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. 
Deniz Çakır, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme’de görüntülendi. Çakır'a Hülya Avşar ile aynı dizide rol alacağı hatırlatılınca ise basın mensuplarını kırmayarak açıklama yaptı.

"Benim için çok kıymetli Hülya Avşar’la beraber oynamak" diyen Çakır, "İlk dizimde de beraberdik, şimdi de beraber olacağımız için mutluyum" dedi.

Çakır dizide Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaşıyor. 
Yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı ve senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı dizi, Fox TV’de yayınlanacak. Dizide ayrıca Tolga Güleç, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Asena Tuğal, Deniz Işın da rol alıyor.
Deniz Çakır, Yaşı 19 dizisinde Bahar isimli bir kadını oynayacak. Partneri Timur’u ise Tolga Güleç oynuyor. İlayda Alişan da çiftin kızları Aylin’i oynuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap