SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deniz Akkaya isyan etti

Deniz Akkaya isyan etti

20 Temmuz 2016 Çarşamba - 10:26




Ünlü manken Deniz Akkaya sosyal medya hesabından kendisine yönelik yorumlara "Vergin kadar saldır güzel arkadaşım. Bak biz hala şu ortamda it gibi çal





15 Temmuz Cuma gecesi, ülkemizde yaşanan darbe teşebbüsü sonrası sosyal medya üzerinden tanınan isimler de dahil olmak üzere binlerce paylaşım yapılarak, "Darbeye hayır!" dendi.

"OTURDUĞUNUZ YERDEN MİLLİYETÇİLİK YAPIYORSUNUZ"

Ünlü isim Deniz Akkaya'nın, yaşanan zor günlerde kızı Ayşe'nin fotoğrafını paylaşmış olması takipçileri tarafından tepki çekmiş, Akkaya'ya, "Mars'ta mı yaşıyorsunuz?" gibi yorumlar gelmişti. Akkaya ise gelen tepkilere yaptığı paylaşımla cevap verirken, "Oturduğunuz yerden milliyetçilik yapıyorsunuz" demişti.

TEPKİLER BİTMEDİ

Akkaya, yaptığı paylaşımlara devam edince, gelen tepkiler de durmak bilmedi. Kendisine yönelik eleştirilerden sıkılan Deniz Akkaya, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımın altına uzunca bir yazı yazarak, bundan sonrasında gelen tepki içerikli yorumların sahiplerini engelleyeceğini belirtti. Akkaya, yazısında şunları yazdı:


"İT GİBİ ÇALIŞIYORUM, SİZ"

"Biliyormusunuz ben,evimde çalışan ustalar,evdeki yardımcım ve diğer mesai arkadaşlarım hiçbirimiz,uykusuz ve endişe içinde olsakta bugün,dün,ondan önceki gün işimize,toplantımıza gelemiyoruz diyemedik.

Kızımı çok özledim ama çalışan bir anne olarak yazında olsa hamdolsun diyor devam ediyoruz.bizde öyle kafana göre takılma yok!gelemedim dediğinde sıradaki diyorlar.hayat bize kolay ve güzelmiş ya....

Bu nedenledirki evinde oturup,bulduğu her imkanda ünlü düşmanlığı yapan sosyal medya kullanıcılarına direk Block koymaya karar verdim.yeni sahte hesaplar açıp devam edenlere gelince;vergin kadar saldır güzel arkadaşım. Bak biz hala şu ortamda it gibi çalışıyoruz. Ya sen ne yapıyorsun?"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap