SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deniz Akkaya, gazeteciliğe adım atıyor

Deniz Akkaya, gazeteciliğe adım atıyor

08 Ağustos 2016 Pazartesi - 13:50




Birçok sektörde adı geçen ünlü sanatçı Deniz Akkaya, gazetecilik için kolları sıvadığını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.





Mankenlikten oyunculuğa, oyunculuktan sunuculuğa geçen Deniz Akkaya, kısa bir süre önce tekrar podyumlarda yer alacağı haberleriyle gündeme gelmişti. Bir yandan sunuculuğa da devam eden Akkaya'nın hızına yetişmek mümkün değil! Güzel sanatçı, şimdi de Star Gazetesi'nde yazacağını açıkladı.

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden olan Deniz Akkaya, her şeyi önce takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor. Sunuculuğu, mankenliği ve gazeteciliği aynı anda yürütecek olan başaralı sanatçı, yeni projesinin müjdesini İnstagram hesabından "Yazı yazmak ciddi iştir...bundan sonra soranlara;adresim bellidir Çok uzun süre sonra yazı yazmak için kolları sıvadım.medyada çalışmak aile olmak demektir;yeni aileme ve okuyuculara şimdiden hayırlı olsun" sözleri ile verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap