SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Özdemir'den veda açıklaması!

Demet Özdemir'den veda açıklaması!

21 Kasım 2020 Cumartesi - 14:40




TV 8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizideki sürpriz ayrılığı, dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı yorumla açıkladı.





 

TV 8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Demet Özdemir ile İbrahim Çelikol’un başrollerini paylaştığı dizide Faruk karakterini canlandıran başarılı oyuncu Engin Hepileri’nin yeni bölümlerde olmayacağı öğrenildi.


Engin Hepileri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma “Yeni heyecanlar. Yeni başlangıçlar” notunu düşerken ünlü oyuncunun paylaşımına diziden rol arkadaşı Demet Özdemir de yorum yaptı.
Demet Özdemir’in yazdığı yorum ile Engin Hepileri’nin diziden ayrıldığı ortaya çıktı.

"ŞAHANEYDİ SENİNLE SETTE OLMAK"
Demet Özdemir, rol arkadaşı Engin Hepileri’nin paylaşımına ““İyi ki… Canım @hepileriengin her zaman şahaneydi seninle sette olmak, çalışmak bir gün başka bir yerde yeniden” yorumunu bırakarak arkadaşına veda etti.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap