SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Özdemir: Acı hepimizin, yolumuz uzun

Demet Özdemir: Acı hepimizin, yolumuz uzun

27 Şubat 2023 Pazartesi - 16:58




Demet Özdemir doğum gününde bir istekte bulunarak, herkesi doğum günü hediyesi olarak deprem bölgesine yardıma davet etmişti. Demet Özdemir bu isteğini gerçekleştiren takipçilerine duygusal sözlerle teşekkür etti.





Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler afet bölgelerine yardımlar toplayarak desteklerini gösterdiler.

Bu isimlerden biri de Adım Farah dizisiyle ekranlara dönecek olan Demet Özdemir oldu.

Ünlü oyuncu ayrıca takipçilerinden doğum günü hediyesi olarak çadır istemişti. Özdemir, bu dileğinin yerine getirilmesinin ardından bağış yapan hayranlarına teşekkür etti...

Demet Özdemir, doğum gününde bir istekte bulunarak, herkesi doğum günü hediyesi olarak deprem bölgesine yardıma davet etmişti.

Ünlü oyuncu bu çağrısına kulak veren takipçilerine şu sözlerle teşekkür etti; ''Hepimizin kalbinde aynı yük var. Evini, işini, mahallesini, sevdiklerini kaybeden milyonlarca insanımız hayatını yeniden kurmaya çalışırken bizler de yan yana durmaya, dayanışmaya çalıştık.

Acı hepimizin, yolumuz uzun... Dün, doğum günümdü, biliyorsunuz. “İhtiyaç Haritası” ile doğum günüm için yaptığımız çağrıya cevap vererek kısa sürede toplam bağış miktarına ulaşılmasını sağlayan tüm sevenlerime teşekkür ediyorum.
Bu acıyla baş etmenin bize yakışan yolu dayanışmadır. Sizlerin de bağışlarıyla doğum günümü böyle anlamlı kıldığınız için çok ama çok teşekkür ederim. Elele, yan yanayız, daha güzel günler yakın.. BİZ'i çok seviyorum.

MADENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ 

Öte yandan Afet bölgelerinde de arama kurtarma çalışmalarındaki önemli katkılarıyla alkış alan madenciler herkesin takdirini kazandı.

Oyuncu Demet Özdemir de sosyal medya paylaşımı ile maden işçilerine teşekkür etti.Demet Özdemir, "Bu zamana kadar hatta hâlâ enkaz çalışmalarına büyük ölçüde yüreğini, gücünü koymuş, yüksek ölçüde tespit ve başarılı kurtarmaları bizlere yaşatan madencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Sizi unutmayacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap