SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Evgar suda doğuracak

Demet Evgar suda doğuracak

28 Temmuz 2022 Perşembe - 14:27




Demet Evgar 6 yıllık sevgilisi Levent Babataş ile martta evlenmişti. Nikah masasına oturduğunda hamile olan oyuncu, 1 ay içinde bebeğini kucağına alacak. Sebahat Mavi adını vereceği kızını suda doğurmak isteyen anne adayı hazırlıklara başladı.





Güzel oyuncu Demet Evgar, geçtiğimiz günlerde hayatını işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile birleştirmişti. Çift, şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor.

Hamileliğinin 8. ayını geride bırakan ünlü oyuncu Demet Evgar, bikinisini giydi havuza girdi. Havuzda pozlar veren Evgar, o fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu fotoğraflara; "Sessizce durduk…" notunu düştü.

Demet Evgar daha önce hamileliği ile ilgili şu açıklamaları yapmıştı: Bebeğimi bedenimde misafir etmeden önce sıkışmış bir dönemdeydim. Kundalini kriya’sına başladım. 40 gün boyunca sabah 05.30’da kalkıp meditasyon yaptım. Zaten o süreçte de hamile kaldım.

Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm. Ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım. Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum. Umarım beni sever.

Kızıma vücudumda sağlıklı bir alan açmak için gece yarıları 03.00’te uyanıp yoga yapıyorum. Bebeğimi suda dünyaya getirmek istiyorum. İnşallah kısmet olur.
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap