SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın'a sert sözler

Demet Akalın'a sert sözler

14 Haziran 2016 Salı - 10:34




Demet Akalın'ın sosyal medyadan Aynur Aydın'a laf atması üzerine Aydın, Demet Akalın'a "menopoz teyze" dedi.





Sosyal medya platformu Twitter'da şarkıcılar birincilik yarışına takipçilerin gözü önünde girdi. Sözünü hiçbir zaman esirgemeyen şarkıcı Demet Akalın, eleştiri oklarını bu sefer de "Bi Dakika" şarkısıyla adından söz ettiren Aynur Aydın'a çevirdi.

BÜLENT SEYHAN ORTAMI GERDİ

Twitter üzerinden birbirlerine laf atan sanatçıların gerilmesine Seyhan Müzik'in sahibi Bülent Seyhan'ın sözleri neden oldu.

"ZİRVE AYNUR AYDIN'DA"

İnandığım işlerin arkasında sonuna kadar durdum. Yaptığı albümle zirve sırası Aynur Aydın'da." Bu sözler bir zamanlar Seyhan Müzik'in yıldızı olan Demet Akalın'ı kızdırdı.


"BİR CACIK OLMAYACAKLAR VAR"

Demet Akalın, Bülent Seyhan'ın sözleri üzerine, "E var da var. Yüzyılın şarkısını okusa bir cacık olmayacaklar var. 5 yıldır konserlere hazırlananlar var mesela" diyerek Aydın'a göndermede bulunudu.

"MENOPOZ TEYZE"

Akalın'ın sözlerine Aynur Aydın'dan sert cevap geldi. Aydın, Twitter hesabı üzerinden, "Ben seninle hiç meşgul değilken bu Twitter'da laf sokmalar niye menopoz teyze? En birinci sensin. En iyisi sensin eh? Sorun ne?" diyerek tepkisini gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap