SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın, Bodrum'a gidiyor

Demet Akalın, Bodrum'a gidiyor

05 Haziran 2016 Pazar - 15:12




Yazın tadını çıkarmak için Bodrum'a gidecek olan Demet Akalın, Twitter hesabından kızı Hira'nın bavulun içinde fotoğrafını paylaştı.





Yoğun konser temposunun ardından vakit bulup Bodrum'a gidecek olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşyalarını hazırlarken kızı Hira'nın bavulun içinde bir fotoğrafını çekip Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının takipçilerinden Hira için birçok yorum gelirken, Akalın'ın yakın arkadaşı şarkıcı Tuğba Özerk ise bu güzel fotoğrafa tepkisiz kalamadı.

"KOKLAMAYA GELİCEM"

Akalın'ın paylaştığı fotoğrafa, "yerim yerim maşallah" yanıtını veren Özerk'e, ünlü şarkıcıdan davet geldi. Demet Akalın yakın arkadaşına, "gel sevmeyee" yanıtını verirken Tuğba Özerk ise, "gelicem gelmez miyim resimlerine bakıp dua ediyorum maşallah teyzesinin kuzusuna en kısa zamanda koklamaya öpmeye geliyorum" karşılığını vererek, yakın zamanda gerçekleşecek bir buluşmanın sinyallerini verdi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap