SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın'dan bomba itiraf: Siyasete girmeyi düşünüyorum

Demet Akalın'dan bomba itiraf: Siyasete girmeyi düşünüyorum

11 Haziran 2019 Salı - 12:23




Demet Akalın müzik yazarı Kaan Ölker’e çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...





Son olarak İzlanda'da Emre Belözoğlu'na mikrofon yerine fırça uzatarak saygısızca bir harekete imza atan kişiye "Fırçalı sarı p.ç bulundu mu?" diyerek tepkisini gösteren Demet Akalın, verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akalın, son dönemde yaşanan çocuk cinayetleri ve istismar olayları nedeniyle siyasete yeşil ışık yaktı.

Son albümü ‘Ateş’le müzik listelerinin üst sıralarında yer almayı başaran Demet Akalın, Pop Bizde dergisine verdiği röportajda, "Hazır taze taze sinirler tepemdeyken, artık bu kadar bebek katliamından, tecavüzlerden, tacizlerden sonra inan düşünüyorum ciddi ciddi siyasete girmeyi!" şeklinde konuştu.

Tek star Tarkan: Konuşmasının devamında Türkiye’deki tek dünya starının Tarkan olduğunu söyleyen Akalın, “Genç şarkıcılar boş hayaller kurmasınlar. Pasaporttan geçerken bile bir Tarkan’ı, bir Galatasaray’ı soruyorlar” dedi.

Giydiği kıyafetlerle de sürekli eleştiri konusu olan Demet Akalın, “Türkiye’de moda ikonu olduğunuzu düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, şu şekilde yanıt verdi; 

Konuşulacağını bildiğim için giyiniyorum: “Asla düşünmüyorum. Çoğu zaman konuşulacağını bildiğim için giyiniyorum, tabii bu markalar insanlar giysin diye yapılıyor ve alıyorum.”

Peki Demet Akalın kimdir?: Demet Akalın, 23 Nisan 1972’de doğmuştur. Ünlü şarkıcı 47 yaşındadır.Gölcük, Kocaeli’de doğan Demet Akalın, ilk başta mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk’in ajansında mankenliğe başladı.  Ek olarak 1990’larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı. Mankenlikle eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söylemeye başladı ve bunun bir sonucu olarak 1996’da ilk stüdyo albümü Sebebim’i piyasaya sürdü ancak çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamadı.

Daha sonradan çıkış şarkısı “Aşkın Açamadığı Kapı” ile Kral TV Video Müzik Ödülleri’nden Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAP’tan altın sertifika alan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000’ler boyunca çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayarak Türk pop müziğindeki yerini sağlamlaştırdı.

Yayımlandığı yıl Türkiye’nin en çok satan albümü olan Pırlanta (2015) dahil olmak üzere satış başarısı elde eden albümlerle 2010’larda Türk pop müziğindeki yerini korumaya devam etti. 

Türkiye’de liste başı olan “Afedersin”, “Mucize”, “Toz Pembe” ve “Hayalet” hitlerinin yanı sıra “Tecrübe”, “Çanta”, “Olacak Olacak”, “Sabıka”, “İlahi Adalet” ve “Ders Olsun” şarkıları da ilk beş başarısı gösterdi.

Albümlerinde yer verdiği “giderli şarkılarla” müzik eleştirmenleri tarafından kendi tarzını oluşturduğu kabul edilen Akalın, şarkılarının yanı sıra magazinsel kişiliğiyle de sık sık öne çıktı. 

2007’den itibaren Hande Yener ile yaptığı sözlü tartışmalar geleneksel bir hâl alarak zaman zaman tekrarlandı ve magazin gündemini meşgul etti. 

2006’da Oğuz Kayhan’la ve 2010’da Önder Bekensir’le yaptığı birkaç aylık evliliklerden sonra 2012’de Okan Kurt ile evlenerek 2014’te ilk çocuğu Hira’yı dünyaya getirdi. 

Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap