SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın’dan yeni Serenay Sarıkaya açıklaması! ''İnsan değil…''

Demet Akalın’dan yeni Serenay Sarıkaya açıklaması! ''İnsan değil…''

18 Mart 2021 Perşembe - 17:01




Demet Akalın, fotoğraflarını beğenmediğini söylediği Serenay Sarıkaya ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, ünlü oyuncu ile ilgili bu kez adeta iltifat yağdırdı.





Demet Akalın, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir estetik kliniği çıkışı objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Maldivler tatili fotoğraflarını beğenmediği Serenay Sarıkaya'ya bu kez iltifatlar yağdırdı.

“SERENAY SARIKAYA İNSAN MI?..”

“Serenay Sarıkaya insan mı?” diyen Akalın, sözlerine şöyle devam etti: “Serenay insan değil! Onu çok beğeniyorum… Bence ilah yani, Türkiye'de tek.”

Demet Akalın’dan Yeni Serenay Sarıkaya Açıklaması! ‘İnsan Değil…’

ECE ERKEN’İ DUYMAZDAN GELDİ…


Demet Akalın, muhabirlerin "Ece Erken, Alişan'la barışmanızla ilgili açıklamalarda bulundu" şeklindeki sorusu üzerine, yakınlardaki bir mağazadaki oyuncak ayıları gösterip "Alişan deyince şunu alasım geldi" diyerek kaçamak cevap verdi.

Demet Akalın’dan Yeni Serenay Sarıkaya Açıklaması! ‘İnsan Değil…’

NE OLMUŞTU?..

Youtube sayfasında merak edilenleri anlatan Ece Erken, ‘Alişan’la neden küstünüz, Demet Akalın’la barıştığı için mi?’ sorusuna şu cevabı vermişti: “Hayır, barışma şeklinden küstüm! Çünkü Alişan, Demet’le ilgili hepimize ağır laflar söylerdi. Söylemiş de olabilir, sonra barışa bilir de insan. Yüzüne bile tükürüp barışanlar var ama sonrasında ağlayarak barışması, iki gün evvel tweet’ler atıp fotoğraflar koyup daha sonra ağlayarak barışması beni rahatsız etti. Allah çok mutlu etsin, belki de doğrusu bu Demet’le karakter olarak daha yakışıyorlar ve anlaşıyorlar ondan dolayı da güzel oldu barışmaları. Allah bozmasın ne güzel dostlukları var!”

Demet Akalın’dan Yeni Serenay Sarıkaya Açıklaması! ‘İnsan Değil…’


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap