SON DAKİKA



Haber > Magazin > Değişimiyle gündem olan Zeynep Koçak'tan kar pozu

Değişimiyle gündem olan Zeynep Koçak'tan kar pozu

18 Ocak 2021 Pazartesi - 12:17




Büyük değişim geçiren 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Zeynep Koçak, şort ve bot kombiniyle kara çıktı. Koçak'ın paylaşımına beğeni yağdı.





Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin, Şahin Irmak ve İbrahim Büyükak'ın da aralarında olduğu 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programında boy gösteren Zeynep Koçak değişimiyle sık sık gündeme geliyor.

Zeynep Koçak, kilo aldıktan sonra bambaşka biri oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan genç oyuncu son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

'Berbat styling'im için teşekkürler'

Zeynep Koçak, kara adeta meydan okudu. Oyuncu, şort, bot ve kabanıyla çektirdiği fotoğrafı Instagram'dan paylaşarak, "Berbat styling'im için teşekkürler" diye yazdı. Takipçileri Koçak'a "Hasta olacaksın" yorumları yağdırdı.

Zeynep Koçak, uzun yıllar Oğuzhan Koç ile aşk yaşamıştı. İkili, ilişkilerini sürpriz bir şekilde bitirmişti. Müzik çalışmalarına devam eden Oğuzhan Koç’un aksine Zeynep Koçak, gündemden uzaklaşmayı tercih etmişti.

Zeynep Koçak, Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başlayan eski sevgilisi Oğuzhan Koç'u sosyal medyada takipten çıkarmıştı.





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap