SON DAKİKA



Haber > Magazin > Değişimi ile 'yok artık' dedirtiyor

Değişimi ile 'yok artık' dedirtiyor

01 Ekim 2023 Pazar - 12:14




'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile şöhreti yakaladıktan sonra birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Büşra Pekin, geçtiğimiz günlerde geçirdiği değişimle gündeme gelmişti. Son haline yorum yağan ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti.





Spor ile 15 kilo verince bambaşka bir görünüme kavuşan Büşra Pekin, daha sonra ünlüler dünyasından birçok isim gibi estetik modasına uyup, bıçak masasına yatmıştı.

Saçlarını kısacık kestirip sarıya boyatan 41 yaşındaki oyuncu, son halini geçtiğimiz gün Instagram hesabından paylaştı. Takipçilerinden oyuncuya binlerce beğeni gelirken, Pekin'in son halini beğenmeyenler de oldu.

"BÜŞRA PEKİN DEĞİL SANKİ" 




"Artık tanıyamıyoruz", "Siz kimsiniz", "Bence doğal hali daha güzel", "İsmi yazmasa tanıyamadım" ve "Ɓüşra Pekin değil sanki" şeklindeki yorumlar dikkat çekti.

AÇIKLAMA YAPTI 




Pekin, sosyal medyada gündem olmasının ardından Instagram sayfasından yeni bir paylaşım yaparak, gelen yorumlarla ilgili açıklama yaptı.

BÜŞRA PEKİN YENİ İMAJINI PAYLAŞTI 

Çok Güzel Hareketler’de yıldızı parlayan Büşra Pekin imajıyla sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Büşra Pekin sosyal medya hesabından yeni imajını takipçileriyle paylaştı. Dilberay filmindeki rolü için 9 kilo alan ve kısa sürede diyet yaparak 15 kilo veren Pekin, saçlarını kısacık kestirdi. Ünlü oyuncu Pekin'in pozu yorum yağmuruna tutuldu.




Sosyal medya kullanıcıları "Artık tanıyamıyoruz", "Büşra Pekin değil sanki", "Siz kimsiniz Büşra Pekin'i tanıyor musunuz?", "Git gide Gülşen'e benziyor", "Sıla zannettim" gibi yorumlarda bulundu.

SIR DİYETİYLE TAM 15 KİLO VERDİ 




41 yaşında olan güzel oyuncu hem spor hem de diyet yaparak 15 kilo vermeyi başardı. Sır gibi sakladığı diyetle muhteşem bir değişim yaşayan Pekin saçlarını kestirerek bambaşka bir görünüme kavuştu.

BÜŞRA PEKİN KİMDİR? 

Yaşar Neng Koleji'nde başladığı lise eğitimini ABD Arkansas Lake Side High School'da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümünden mezun oldu.



2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisine konuk olması ile kamera önü oyunculuğa ilk adımını attı. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katıldı.

2006 yılında yeni nesil Bir Demet Tiyatro ekibinde de yer alan Pekin, 2007'de Kutsal Damacana adlı filmde Selen karakteriyle başrolü üstlendi.

Daha önce yaptığı röportajda estetik ile ilgili sorulara "Ben zaten her kadın gibi güzeldim, projelerim için kendimi değiştiriyordum. Şu anda o tarz bir proje olmadığı için özüme döndüm. Ben her sene kendimi geliştirmeye ve en iyi versiyonum olmaya yemin ettim. Daha neler göreceğiz bakalım." ifadesini kullanmıştı.

Neler yaptırdığı sorusuna ise ünlü isi şu yanıtı vermişti:Liste kısa. En önemlisi fazla kilolarımı attım. Bu en büyük değişiklik. Bir gençlik iksiridir sağlıklı kilo vermek. Burun ilerleyen yaşlarda büyür ve aşağı verir kendini.

Çok sevdiğim burnuma ciddi bir nefes alma problemim olmasaydı asla dokundurmazdım. Hollywood yıldızlarının uyguladığı bir dokunuş vardır, onu uyguladık. Rollerin durumuna göre de Oyuncu botoksu yaparım. Dudaklarımı ve yanaklarımı elletmem.

Yüzümdeki tek ciddi işlem burun dokunuşudur. Bu da 6 yıl önce yapıldı. Yani o dönem bu değişiklik fark edilmedi bile. Filmde taktığımız gerginleştirici bantlar bugünlerde o algıyı yarattı. Doğal duran estetiğe karşı olmadığım için yorumlar beni yormuyor fakat gerçeği de yansıtmıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap