SON DAKİKA



Haber > Magazin > Defne Samyeli'ni şaşırtan Cem Yılmaz sorusu!

Defne Samyeli'ni şaşırtan Cem Yılmaz sorusu!

27 Şubat 2020 Perşembe - 13:39




Geçtiğimiz günlerde Alem dergisinin yeni sayısı için Palandöken’de eksi 10 derecede verdiği mayolu pozlarıyla gündem olan 47 yaşındaki güzel, “Mayo giydim ama dondum. Çok zor bir çekim oldu ama çok güzel oldu” dedi.





Cesur pozları hakkında "Yıkılmadım, ayaktayım. Dön de ne kaybettiğine bir bak" şeklinde yorumlar yapıldığı hatırlatılan Samyeli, "Olur mu arkadaşlar. Yaptığım her işi bununla ilişkilendirmeyin. Ben normal işlerimi yapıyorum" şeklinde konuştu.

Defne Samyeli, “Cem Bey sosyal medyada sizi takipten çıktı siz hala takip ediyorsunuz?” sorusu karşısında büyük şaşkınlık yaşadı ve “Öyle mi, benim haberim yok" karşılığını verdi.
Ünlü sunucu, "Cem Bey'e karşı hala içinizde hala sevgi var mı?" sorusu üzerine ise "Bu konuları konuşmak istemiyorum. Ne olur anlayış gösterin. Benim için bu konular artık konuşmayacak konular. Ben o denklemde değilim artık" ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir mekanda sahne alan Defne Samyeli, çıkışta Cem Yılmaz ile ilgili soruları duyunca, panik yaparak bir kameramanın ayağının üzerinden geçmişti.



Sahnede söylediği 'Aldırma Gönül' şarkısıyla dikkat çeken Samyeli'ne, "Sahnede söylediğiniz şarkı Cem Yılmaz’a gönderme mi?" sorusu yöneltilmişti.
47 yaşındaki güzel, "Arkadaşlar öyle bir şey yok. Ben sahnede 35-40 tane şarkı söylüyorum. İsterseniz hepsi bir yere gönderme olarak algılanabilir. Ancak böyle bir şey söz konusu değil" demişti.
Defne Samyeli, Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya birlikteliğinin ortaya çıkmasının ardından "Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım" açıklaması ile günlerce konuşulmuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap