SON DAKİKA



Haber > Magazin > Defne Samyeli'nden ayrılık sonrası ilk paylaşım!

Defne Samyeli'nden ayrılık sonrası ilk paylaşım!

21 Ekim 2019 Pazartesi - 11:29




Nisan ayında başlayan aşkları geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde sonlanan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz çiftinin ayrılığı, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konu hakkında sessizliğini koruyan Samyeli'den ayrılık sonrası ilk paylaşım geldi





Nisan ayından bu yana birlikte olan ve magazin dünyasının en gözde çiftlerinden kabul edilen Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın aşkı, sürpriz bir şekilde sona erdi.



Defne Samyeli'nin Cem Yılmaz'ın film galasına katılmaması ile ortaya çıkan ayrılık söylentileri doğru çıktı. Posta'dan Eylem İpek Şafak'ın haberine göre, Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, aslında 10 gün önce ayrılmıştı.




Taraflar, ayrılık iddiaları hakkında sessizliğini korurken, sosyal medya hesaplarından birbirleriyle çekilmiş fotoğraflarını silmemeleri dikkat çekti.






Söylentilere göre, ilk işi Levent'te, Cem Yılmaz'la kaldığı villadan ayrılmak olan Samyeli'den, ayrılık sonrası ilk paylaşım geldi.

Etiler'de görüntülenen ve gazetecilerin ayrılıkla ilgili sorularına "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" diyen Samyeli, Instagram'dan paylaştığı siyah saten askılı bluzuyla büyük beğeni topladı.






Konuşulanlara göre ayrılık nedeniyle epey üzgün olan Samyeli, ''Güzel İstanbul'' notuyla bir de hikaye paylaştı.

Magazin kulislerinde, 7 aydır birlikte olan ve aşklarını sürpriz bir şekilde noktalayan çiftin, kıskançlık nedeniyle ayrıldıkları iddia ediliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap