SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dayak yemek istiyorum

Dayak yemek istiyorum

07 Mayıs 2015 Perşembe - 15:24




Polis merkezine gelen bir kişi ekip otosunu yumruklayarak dayak yemek istedi. Gencin bu garip isteği karşısında polis ne yapacağını şaşırdı.





Polis merkezinin önünde dayak yemek istediğini söyleyen kişi şaşkınlığa sebep oldu. Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir polis merkezine gelen 31 yaşındaki F.K., nöbet kulübesinin camını ve polis otosunu yumruklayarak "Ben dayak yemek istiyorum, beni dövün" diye bağırmaya başladı.

Şaşkınlık yaşayan polis, davranışlarına anlam veremediği F.K.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Yapılan kimlik kontrolünde 'canavarca hislerle acı çektirerek adam öldürmek' ve 'kamu görevlisini döverek öldürmeye teşebbüs etmek' suçlarından sabıkası olduğu belirlenen F.K.'nin üstü arandı, ancak herhangi bir suç aletine rastlanmadı. İnatla dayak yemek istediğini söyleyen F.K., bir ara kendisini görüntülemeye çalışan basın mensubuna çıkıştı. Görüntülenmek istemediğini söyleyen F.K. sonra bu kararından vazgeçerek kameraya "Polisin beni dövmesini istiyorum, çekin" dedi. Olayı gören bazı vatandaşların deli olduğuna yönelik kurduğu cümlelere sinirlenen F.K., polisler tarafından kalabalığın olmadığı polis merkezi önündeki otoparka götürüldü. Vatandaşlar ise karakol önünden uzaklaştırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap