SON DAKİKA



Haber > Magazin > Davut Güloğlu'ndan yeni açıklama

Davut Güloğlu'ndan yeni açıklama

17 Ağustos 2016 Çarşamba - 10:25




Canlı yayında Sıla'ya ettiği küfür ile gündeme gelen ve sonrasında sözlerini savunan Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.





Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'ye verdiği röportajda meslektaşı Sıla'nın Demokrasi ve Şehitler Mitingi hakkındaki söylemlerini gündeme getirerek "S.... olsun gitsin!" diye açık açık küfür eden Davut Güloğlu, kendisine gelen eleştirilere sosyal medyadan verdiği yanıtlara bir yenisini ekledi.

Güloğlu, İnstagram hesabından, kendisini destekleyen bir kullanıcının açıklamasını paylaştı. Sanatçı, Kendisi için algı operasyonu yapılmaya çalıştığını, iftiralar ve yalanlar ile kendisini karalamaya çalıştıklarını, uzunca bir mesajla iddia etti.

"TÜRK HALKI ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ UYANMIŞTIR"

Kendisinin doğru yolda olduğunu savunan Güloğlu, paylaşımına "Algı operasyonlarını seven bu hainler, yıllardır televizyonlardan kendi ideoloji ve zihniyetlerine uymayan; onurlu, şerefli, haysiyetli insanları iftiralarla şantajlarla tehdit ederek lekelemeye çalışmışlardır.

Şu anda da aynı senaryoyu değnekcileriyle birlikte, sosyal medyayı kullanarak yapmaktadırlar.


Sevgili kardeşlerim, sizler iyi biliyorsunuz ki, geçmişde Osmanlı tarihimizden bu yana, bu hainler hep vardı, hiç durmadan edep, ahlak, dürüstlük dışı bu projelerini yaptırım gücüyle insanları iftiralarıyla lekelemişlerdir.çünkü bizde olan inancın, imanın, vatan sevgisinin onlarda olmadığını bu tarz hainlikleriyle hep göstermişlerdir.

Tüm vatan sevdalılarına sesleniyorum..!

Benim doğru yolda olduğumu bir kez daha kanıtladılar çünkü, sizlerinde gördüğü gibi sosyal medyadan her şekilde edepsizce yalanlarla itibarsızlaştırma kampanyası başlattılar ama hepsine gülüyorum. Artık Türk halkı şükürler olsun ki; uyanmıştır. Uyandığımızı tüm dünya da görmüştür.

Kardeşlerim; bundan sonrasını onlar düşünsün.Dik duracağız..! Bunların hiç bir baskısıyla eğilmeyeceğiz..! Elif gibi olacağız..! Bu vatanda hep birlikte daha güçlü TÜRKİYE olacağız..! Vatansever bir kardeşimizin paylaştığım yazısında da gördüğünüz gibi halkımız tüm gerçeklerin farkındadır, uyanmıştır. Şükürler olsun. Kendisine teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun...." notunu düştü.

Kullanıcının açıklamasında yer alanlar ifadeler:


"Ne iftira atacaklarını şaşıran bu zihniyetlere en güzel cevabı yine halk verecek. Algı operasyonuyla daha önce yaptıkları gibi Türk Milletinin kazandığı bu güzel demokrasi zaferini ve vatan aşkı din aşkıyla her zaman milletinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümetinin yanında olan sizi itibarsızlaştırma adına adi ve aşağılık ne yol varsa deneyenlere tek bir sözüm var. İnşallah sizlerde bir gün Davut Güloğlu gibi vatan devlet millet aşığı ve kölesi olursunuz. Başka amaçlara ve hedeflere hizmet ederek yaşamaktan kurtulmanın vicdan rahatlığını yaşamanızı diliyorum. Siz iftiralarınızla yalanlarınızla maşa olmaya devam edin. Ama söylediğiniz her yalanı ispata mecbursunuz. Bu millet salak değil. Her söylenene inansaydı 15 Temmuz gecesi dünyaya bir kez daha imzasını atamazdı. Davut Güloğlu gibi gerçek vatanseverleri itibarsızlaştırma adına yapacağınız her şeye şimdiden peşin peşin gülüyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap