SON DAKİKA



Haber > Magazin > Darbecilere iş vermeyeceğim!

Darbecilere iş vermeyeceğim!

20 Temmuz 2016 Çarşamba - 15:33




Yapımcı Raci Şaşmaz, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Şaşmaz, darbeye kayıtsız kalanlara iş vermeyeceğini söyledi.





15 Temmuz'da Türkiye'nin yaşadığı kara gecenin ardından bir çok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında birlik mesajları yayınladı. Bazı isimler ise yaşanan bu kanlı ihanete kayıtsız kalarak eleştiri oklarının hedefi oldu.

Raci Şaşmaz tepkisini yaptığı açıklama ile dile getirdi. Ünlü yapımcı ''fikrini açıkça belli etmeyene iş vermeyeceğim, verene de engel olacağım" ifadelerini kullandı.

İşte Raci Şaşmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

''Darbeye açık şekilde karşı çıkmayan, demokrasiden yana net bir tavır almayan, FETÖ’nün kanlı kalkışmasının ve Türkiye’nin geleceğine kasteden bu tür örgütün idrakınde olmayan hiçbir oyuncu ile çalışmayacağımızı ve diğer yapımcılarla da çalışmalarına engel olacağımızı bildirmek istedim. Tüm ekip oyuncularımızdan bu konuyla ilgili net açıklamalar yapmalarını istiyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap