SON DAKİKA



Haber > Magazin > Damla Ersubaşı neşe saçtı!

Damla Ersubaşı neşe saçtı!

28 Ağustos 2020 Cuma - 13:28




Oyuncu Damla Ersubaşı, kızları Zeynep Nisa ve Zehra’nın babası Mustafa Can Keser’den boşanmak üzere. Bir davete katılan Ersubaşı çevresine neşe saçtı.





Sihirli Annem’in ‘Tuğçe’si Damla Ersubaşı, 2016’da evlendiği, çocuklarının babası Mustafa Can Keser’e 10 Ağustos’ta boşanma davası açtığını açıklamıştı.
 
Bu açıklama sonrası Ersubaşı ve görümcesi Alev Keser'in, üç yıl önce Mustafa Can Keser tarafından darp edildiği ortaya çıkmıştı. Keser, söz konusu iddiaları kabul etmişti. 27 yaşındaki oyuncu, eşi Mustafa Can Keser'e karşı iki ay süreyle iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi için Aile Mahkemesi'nden koruma kararı aldırdı.Koruma kararı alınan boşanma davasında aynı zamanda gizlilik kararı aldırıldı.

"MUTLUYUM"
 
Damla Ersubaşı bir kozmetik markasının önceki akşam Baltalimanı Portex’deki tanıtım davetinde ortaya çıktı. Posta'nın haberine göre; neşesi bir hayli yerinde olan Damla Ersubaşı, “Özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum. Kısaca; mutluyum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap