SON DAKİKA



Haber > Magazin > CZN Burak'tan 'Fatih Terim' eleştirilerine sert tepki: "Yeter artık..."

CZN Burak'tan 'Fatih Terim' eleştirilerine sert tepki: "Yeter artık..."

14 Aralık 2022 Çarşamba - 12:03




Restoran zinciri sahibi CZN Burak, Dünya Kupası için Katar'da bulunan Fatih Terim ile bir araya geldi.





Ünlü restoran zincirleri sahibi CZN Burak, son olarak Katar'ın başkenti Doha'ya bir şube açarken, en az kendisi kadar ünlü bir ziyaretçisi vardı. Dünya Kupası'nı takip etmek üzere Katar'da bulunan Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, ailesiyle birlikte CZN Burak'ın restoranını ziyaret etti.

Ünlü restoran sahibi, Fatih Terim ve ailesini çiçeklerle karşılarken, Burak Özdemir'in tavırları sosyal medyada gündem oldu.

ELLERİNİ ÖNÜNE BAĞLADI

Czn Burak'ın paylaştığı görüntülerde saygıdan ellerini önüne bağlaması dikkat çekti. Ünlü aşçının Terim'i karşılama şekli sosyal medyada çok sert eleştirildi. CZN Burak'tan da aynı sertlik de cevap geldi.

"YETER ARTIK..."

Kendisine gelen sert tepkilere aynı sertlikte bir yanıt veren CZN Burak "Rica ediyorum kötü yorumlarınızı kendinize saklayın. Yeter artık bir bitmedi bazılarının içinde art niyet. Benden yaşça büyük saygı duyduğum bir insan ziyaretime gelmiş herkese gösterdiğim gibi kendisini de saygı ile karşıladım." ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap